(Android/iOS) Cytoid: A Community Rhythm Game atrakinti (padidinti žetonų skaičių)
Mar 15, 2022 22:15:06 GMT 1
Post by credmiraribi on Mar 15, 2022 22:15:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cytoid: A Community Rhythm Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cytoid: A Community Rhythm Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (padidinti žetonų skaičių) ▞▞▞
▞▞▞ Cytoid: A Community Rhythm Game 2022 version ▞▞▞
viskas gerai, išskyrus registraciją, turiu 16 ms ping ir negaliu prisiregistruoti
Cytoid: A Community Rhythm Game Muzică sdz
Apskritai, kaip patyręs ritmo žaidimų žaidėjas, galiu pasakyti, kad kai kurie internete paskelbti žemėlapiai yra labai perdengti, tikimės, kad kūrėjų komanda galės moderuoti ir filtruoti įkeltas diagramas / žemėlapius! (^_−)☆
Šis žaidimas visai neįdomus
Cytus kopija
Redaguoti: dabar viskas gerai! Ką tik atsijungiau nuo telefono ir vėl prisijungiau, kad būtų galima sinchronizuoti! Tačiau kartais jis kartoja: „Lygio patvirtinimas nepavyko“.
Cytoid: A Community Rhythm Game 音樂 kkq
Tai puikus muzikos žaidimas ir jį lengva žaisti! Turiu tik vieną problemą. Negaliu prisiregistruoti. Kiekvieną kartą, kai bandau prisiregistruoti žaidime ir paspaudžiu tęsti mygtuką, pasirodo klaida ir klausia, ar pakeičiau laiko sistemą ar ką nors, ko nepadariau. Bandžiau pereiti iš tarptautinės į žemyninę Kiniją, bet atrodė, kad tai nepavyko. Kaip tai ištaisyti? Prašome padėti!
Labai gerai. Vienas skundžiasi, kad skaidrių užrašai nėra tokie jautrūs, kaip cytus 2. Bet apskritai labai geras žaidimas
Pataisykite poslinkį vedliu ar panašiai! Daugelis žemėlapių turi kintamą poslinkį, kuris, mano nuomone, yra dėl žemėlapio moderavimo trūkumo. Taip pat pataisykite atsiliepimus. Kitu atveju tvirta koncepcija.
Buvo skaudu žinoti, koks nuostabus šio žaidimo klaidų skaičius, ne tik žemas stabilumas aukščiausios klasės įrenginiuose, net ir aš atsijungiau be jokios priežasties ir kiekvieną kartą, kai bandau prisijungti, jis vis sako neteisingą ID. arba Slaptažodis, bet neįvedu neteisingo slaptažodžio, nes kažkur anksčiau buvau įvedęs, bet, žinoma, šis žaidimas negali tinkamai veikti, jis linkęs žlugti dėl svarbių dalykų, tokių kaip ši smulkmena, kurios jie dar nepataisė. Iššvaistytas potencialas. Siaubinga.
Labai gerai. Sąžiningai, man tai patinka labiau nei Osu. Tai gana prieinama ir turi daug paprastesnių lygių, kad galėtumėte greičiau bendrauti su likusia bendruomene.
Žaidimas šaunus ir viskas, bet aš prisiregistravau turėdamas dvi paskyras, bet negaliu prisijungti prie kiekvienos iš jų.. – Vis sako „neteisingas vartotojo vardas/slaptažodis“.
Puikus ritmo žaidimas, kuris yra nemokamas ir panašus į osu, bet labiau pritaikytas mobiliesiems, palyginti su osu mobiliajame telefone.
Kai kurios mano atsisiunčiamos dainos nerodomos dainos pasirinkimo ekrane net tinkamai ir du kartus jas importavus. Ar aš darau kažką ne taip? Ar tai tik klaida?
Tu žinai? Bendruomenė buvo puiki, buvo smagu, žaidimas tikrai buvo, sakyčiau, vis dar netobulas, bet kokiu atveju, net Lazeris neturėjo jokių šansų prieš Cytoid kalbą, jei bus kuriama, aišku, kad bendruomenė vis dar auga, bet tiesiog įeikite.
Patinka žaidimas ir viskas, bet nustatymų sąsaja turėtų būti draugiškesnė (nustatyti spalvas yra kančia) ir dėl kokių nors priežasčių nėra galimybės išjungti fono vaizdo įrašą.
geriausias tokio pobūdžio žaidimas, kurį radau
geriausias muzikos tipo žaidimas, kurį žaidžiau iki šiol... labai rekomenduoju jį atsisiųsti
Šiuo metu skirsiu 3 žvaigždutes. Mačiau, kad atsiliepimai ten neblogai atrodo. Man patinka to garsas cytus ir osu kaip beat map maker im atspėti.
Žaidimas yra puikus ir viskas, bet turiu tik kompensavimo problemų. Žinokite, ar tai aš, nes pastebėjau, kad kai kurios diagramos turi skirtingą poslinkį, o tai tikrai erzina.
Žaidimas mikčioja net esant žemai grafikai, erzina
Man tai patinka. Vienintelė problema, kurią turiu, yra lygio kūrimas nėra programoje integruota funkcija, turite ją atsisiųsti.
Man patinka šis žaidimas
Žodžiu, „Cytus“ ir „Cytus II“ žaidimo eiga, tačiau naudodami bendruomenės sukurtus lygius galite palyginti šią programą su „Mario Maker“. Jūs kuriate lygius, dalinatės jais viešai ir žaidžiate kitų žmonių lygius. Galvok kaip Osu! ir tai yra beatmap dalijimasis ir internetinis reitingavimas.
Žaidimas puikus, grafika ir viskas. Bet aš negaliu užsiregistruoti, kad ir ką daryčiau, ieškojau, kas gali būti problema, bet, deja, tai man nepadėjo...
Puikus žaidimas, bet sunkus
Nėra instrukcijų; nežinau, kaip žaisti šį žaidimą. Nėra žaidimo nutraukimo funkcijos; turėjo priverstinai uždaryti šią programą.
Noriu atsisiųsti šį žaidimą atgal, nes naujas atnaujinimas, bet negaliu žaisti. Atidarius seną planšetinį kompiuterį, jis sudužo. Gaila, kad negaliu žaisti.
Gana gerai, aš vis dar gana nauja, todėl man reikia laiko, kad pagerėtų
Jo negalima paleisti, ir toliau stringa, kai atidarau programą
negali atsidaryti
Aš negaliu užsiregistruoti dėl kažkokių priežasčių
𝙨𝙤𝙢𝙚𝙩𝙞𝙢𝙚𝙨 𝙄 𝙛𝙚𝙚𝙡 𝙖𝙢𝙖𝙯𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙩𝙞𝙢𝙚𝙨 𝙄 𝙛𝙚𝙚𝙡 𝘽𝙤𝙧𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙜𝙖𝙢𝙚 𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙩𝙞𝙡𝙡 𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙩𝙝𝙞𝙨.
Hmm, šis žaidimas yra labai geras, aš jį paplosiu. Ir man buvo šiek tiek sunku, kai buvau didelis, bet dabar pripratau!
Mėgstu šį žaidimą, jis yra 100% nemokamas, o bendruomenė puiki. Taip pat nėra skelbimų, o tai yra beprotiška, kai kalbama apie nemokamus žaidimus mobiliesiems.
Cytoid: A Community Rhythm Game 音樂 kkq
Kai pirmą kartą pamačiau atsiliepimus, maniau, kad turėčiau pačiam tai patikrinti, bet tiesiog prireiks daug laiko, kol leisiu tave į žaidimą.. Tai erzina 😖
geras žaidimas, man jis patinka, dainos puikios, o žaidimas įdomus ir sudėtingas, be skelbimų ir nemokamas
šaunu, bet man vis tiek šlykštu, tho lol
Kai bandau atsisiųsti dainas į savo „Android“, kai spusteliu atsisiųstą failą, rodoma, kad neturite programos, kuri galėtų jį naudoti. plz pataisyk tai
Bendruomenės ritmo žaidimas, kuris už idėją nusipelnė 5*. BET žaidime įvyko keletas klaidų. Ir pats blogiausias iš visų, kas gali nutikti ritmu, yra prisilietimo jutiklis. Tai atsitikdavo nedažnai, bet kartais, kai vienu metu paspaudžiu 2 ar 3 natas, tai pataikys tik 1. Ir tai visiškai sugadino mano laiką mėgaujantis žaidimu. Nuoširdžiai tikiuosi, kad kūrėjas kuo greičiau ištaisys šias klaidas. Jei jums nerūpi jūsų žaidimo našumas (abejoju, kad jūs ne), tada sveiki atvykę.
Cytoid: A Community Rhythm Game Muzică sdz
Nemanau, kad tai buvo sukurta žaisti dideliame ekrane.
Ekranas nesisuka kartu su įrenginiu
smagu, bet reikia padirbėti. yra daug bendruomenės dainų, tačiau reikia daugiau filtravimo parinkčių, pvz., filtravimo, kad būtų galima ieškoti tarp sunkumų, nes dauguma dainų yra 9, pavyzdžiui, tokiam noobui kaip aš gali būti sunku rasti 5s.
Programa tiesiog gniuždo, kai tik išpakuoja mokymo programą, ji sugenda, kai atidarote nemokamo žaidimo meniu, ji sugenda
Kid Halloween Jigsaw Puzzles ትምህርታዊ ohnu
Pritaikytas žemėlapis, kodėl gi ne, ir taip, aš norėčiau, kad įvertinimas būtų tekstas, kurį žinote... „TOBULAS“
Manote, kad šis žaidimas pagerėtų, jei nustatytumėte algoritmą vietiniam mp3/mp4 nuskaityti ir konvertuoti į beatmap thx.