(iOS) Ice Scream 3: Horror Neighborhood kódok korlátlan számú kristályhoz
Mar 15, 2022 21:44:33 GMT 1
Post by credmiraribi on Mar 15, 2022 21:44:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok korlátlan számú kristályhoz ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 3: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Аркади elet
Számomra nagyon szórakoztató és ijesztő volt játszani, de négy csillagot adtam rá. Mert túl sok a hirdetés! És ez nem szórakoztató, ha túl sok a hirdetés.. szóval igen, ezen kívül ez a játék nagyon szórakoztató!
Nagyon jó ajánlom mindenkinek 👏👐=-O 🎧🐱🐹🐹🐢🐢🐷🐷🐷🏣
Imádom ezt a játékot, de utálom a vörös ló kirakós játékot, nem volt szórakoztató és nem volt elég idő (nincs gyűlölet), de annyira feldühített.
Nagyon szeretem a játékot, de ez az egyik probléma, megpróbálom megnézni a hirdetést és újratölteni az elektropisztolyt, de nem tudom újratölteni, kérlek csinálj valamit.
Túl sok hozzáadás és 1 nap 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arcade eyv
Ez annyira mindbloing játék... Nagyon szeretem ezt a játékot .. túl jók a rejtvények..
Ez a játék szép, de a bevásárlóközpontban lévő kismotor kezelőszervei olyan rosszak. Nem tudom irányítani. Kérjük, javítsa a vezérlését
Imádom a jeges sikolyt, de a játék leáll, amikor belépek a játékba, vagy négyszer próbáltam, de nem segített javítani a hibákat.
Nos, minden jó csak az, hogy szellem módban játszom, akkor miért ölne meg a krokodil, és miért ölne meg Rod, aki nagyon távol lenne, amikor megpróbálom elvenni a vörös lovat, kérlek javíts mielőbb szeretném folytatni a játékot .
Rendben van, de szellem módban még mindig elkap, és a kutyaházban nem tudsz mozogni
Megpróbálom letölteni, de úgy marad, mint a kör, amelyik százra megy, és azt mondja, hogy vár a letöltésre, újra és újra meg újra és újra megtörténik, mert ez nem oké, és látni kell ezt a problémát, mert én nem. eddig nem tetszik
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arcade eyv
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arkády ejtc
Csak pazarlás az mb, a kulcsot pedig az 1. szinten kapod a konyhában. Ezután a főajtóhoz fogsz költözni, és ezzel a kulccsal kinyitni, majd segíteni kell a barátodnak, Mike-nak. Segíts neki megtalálni azt a helyet, ahol elbújhat, majd lődd le a fegyvert a teherautó lakattal. A szinted teljes, más szinten pedig ugyanezt kell tenned. Csak 1 csillagot adtam, mert addig nem tudom közzétenni, amíg nem adok neki csillagot. Egy csillag nem jó ehhez a rohadt játékhoz😈
Imádom a sieres-t, de minden alkalommal, amikor játszom, megjelenik egy hirdetés, és amikor megpróbálok kijelentkezni a hirdetésből, újra kell indítanom az egész játékot.
Győzd le a játékot. Nagyon tetszett. Azt mondom, Rodnak más-más mechanikával kell rendelkeznie minden játékban.
A térkép valamiért nem jelenik meg, ezért 3 csillagos értékelést adtam neki
Nagyon szórakoztató, és a ruvolverek annyira segítőkészek, és hogy a ruvolvernek 10 lövése van, és az úgynevezett rudak, arany ruvopverek annyira hasznosak, és remélem, hogy ez az üstökös hasznos (TIPP Kapcsolja be a Repülőgép módot, Gost módban pedig nem kap hirdetéseket)
Nem menekülhetek előle, vagy nem segíthetek Mike-nak és másoknak, hogy nem találják a kulcsot, és így tovább :-) :-( :-) :-(
SZERETEM EZT A JÁTÉKOT, DE KICSI NEHÉZ ÉS KÖNNYŰ VAN. A NEHÉZ RÉSZ A TÁRGY ÉS A REJTÉK MEGTALÁLÁSA..... .
Én még csak most Töltöm le
Legjobb
Ez egy jó játék, de meg kell tenned, ahol Rod nem tud átjutni az ablakon
Ez a játék a legjobb, amiben sokszor befejezem, de a kelepriánsokhoz intézett ruquet kijavítja a hibát
Ez egy klassz játék, tetszik mutatom😁 szórakoztató, de az első rész, amikor elindítod a játékot, nagyon nehéz játék nem és cselszövés Ez a játék csodálatos Tri
Ez csak fa volt, nem hagyta megfordulni, akármit csináltam, és olyan nehéz volt😠😞.... de azt hiszem, az volt, hogy számítógépen játszom, hogy miért és.... Mert olyan rossz wiff szóval 🤔 anyukám telefonon működik így számítógépen nem, de telefonon nem, szóval jó a játék 😁👍😊 🙂
Tetszik, de láttam a 4 előzetest, és 6 játékot akartam a sorozatban, jó lenne Liz Charlie-ként és ennek a játéknak a gyerekeként játszani, akit a következő játékhoz elraboltak. Játékmenet hozzáadások nélkül, köszönöm az idejét
nem tudok. Mivel nagyon nehéz, azért sírok, mert nagyon nehéz megszereznem a vörös lovat, annyira keményen dolgozom, hogy megszerezzem a hármat, annyira bosszantó, hogy újra szükségem van, ha befejezem a két fagylaltot, amit láttam YouTube-felhasználóknak. Láttam, hogy a YouTube-osok vernek, de nem tehetem, mert elakadsz a korlát mágnesszelepén, csináld, hogy futhass egy rohadt autót, mert mivel a gokart gyorsabban megy, mint a motor, annyira bosszantó, hogy utálom ezt a játékot, nincs játék.
Ez a legunalmasabb és legnehezebb játék, amivel valaha játszottam!! Liikkee micsoda fu** mi lelkesedtünk játszani, ha nem látunk videókat! .. Látnunk kell őket játszani , különben nem tudjuk , hogyan oldjuk meg a játékot !
Ez a játék nagyon szórakoztató, de ha tovább játszom vele, mindig lemarad néha néha azonnal magától létezik, ezért mindig idegesít, ezért 4 csillagot adok erre a játékra
EZEK A JÁTÉKOK SZÉPEK, DE EZ A VÉGE NEM ÉRDEKES A JÁTÉK GRAFIKÁJA IGAZÁN JÓ ÉS HORROR KEDVEZM EZT A JÁTÉKOT Köszönöm. 😍😍😍
Nagyon jó horror játèk own is benne van
Beat the Boss 3 פעולה qgwx
Ez szórakoztató, de sok hiba történik, ha játszani próbálok
Bár ez a játék a legrosszabb nálam. Amikor ezt a játékot játszom, hatalmas ászokat kaptam, és soha nem találtunk senkit, soha nem kapjuk meg a kulcsokat, és a dolgok, amelyekre igazán szükségünk volt, mindig eltűntek. Ez a valaha volt legrosszabb játék
Ez egy nagyon szórakoztató játék, a vége csodálatos volt, és azt hiszem, ha lenne egy negyedik, az is nagyon szórakoztató lenne, mint a többi
Remek játék volt, van néhány hibája, de ez az én hibám, és szeretem, hogy nem túl bonyolult. Összességében ez egy nagyszerű játék, azt javaslom, hogy játsszák a játékot, alig várom, hogy megjelenjenek a negyedik
Nagyon jó játék és sokat játszok vele! És végre kijött a 4 része!!!😃😄
Imádom a fagylaltot, nagyon jó, de ez ugyanolyan probléma, amikor vendégségben vagy, csak felkerül a hirdetésre, és nagyon idegesítő, de nagyon jó, és kikapcsolhatod az internetet, de bosszantó, mert a bátyám tudod csak szeret menni, és tudod, mint elment az internet, és akkor nem tudom eléggé feltenni ezeket a heelyeket
Folyamatosan elakadok! És folyamatosan újra kell töltenem a játékot! Az Ice-Scream 1 és 2 nem ezt teszi! Miért kell ennek!? CSAK MEGJAVÍTANI SZERETNÉM JÁTSZON, DE IGAZÁN NEM TUDOK!
Ez a játék jó, de ez azt mondja, hogy próbálj elkapni egy aranyhalat, de nem kell elkapni az aranyhalat, hogy megnyerd a játékot. Néha nem látok kifogható aranyhalakat. Az a vicces, hogy ennek a játéknak nincs vége. De ez a játék nem ijesztő, mert a jégsikoltozó ember bohóc arcát nézi. És ez nem egy horror játék. Rod ember. Varázslatos maszkot visel. Ez a maszk jeget fog termelni.
nagyon jó a hangja is csodálatosan szép
Annyira elképesztő, hogy imádom a titkos befejezést, kérlek, készíts egy jégsikolyt 4! Folytasd a jó ötleteket, és lájkold ezt a bejegyzést, ha feliratkoztál a Thinknoodles-re, sok jégsikító játékot játszik, ha nem iratkoztál fel a think noodles játékra, kérlek iratkozz fel most, ő egy igazán nagyszerű youtuber, és ez a játék csodálatos, nem tudom abbahagyni, hogy újra és újra játsszam újra!
Nagyon jó kis játék de azt nem értem Hogy amikor fel akarom faponit akkor mindig jön a vonat
Miért tette olyan kicsire a kerékpározási időt, hogy ez nagyon nehéz rész, kérjük, könnyítse meg a kerékpározási időt
Ez a játék nagyon LAGGY, és összeomlik, és utálom, javítsd ki, különben nem fogok többet játszani ezzel a játékkal.
Minden alkalommal, amikor megoperálom a játékot, összeomlik, és kirúg a játékból, kérlek javítsd ki!
A játék szép, de a probléma az, amikor a kerékpárral véghezvitt feladat nagyon nehéz, és az idő nagyon rövid, csak 75 másodperc, sok ellenőrzési pont, hogy a probléma Megkérem a fejlesztőt, hogy adjon több időt a listára 2 percet.
Nagyon szórakoztató játszani szerintem minden szervezetnek meg kell próbálnia játszani ezzel a játékkal, ez nagyon kihívásokkal teli, szórakoztató és nagyon izgalmas, és soha nem tudok vele játszani. Remélem jól játszol vele 😉