(iOS) Words Crush: Word Puzzle Game apgaulės kodas begaliniam taškų kiekiui
Mar 15, 2022 21:41:31 GMT 1
Post by credmiraribi on Mar 15, 2022 21:41:31 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Words Crush: Word Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Words Crush: Word Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodas begaliniam taškų kiekiui ▞▞▞
▞▞▞ Words Crush: Word Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Per daug skelbimų. Nėra galimybės juos išpirkti.
Įdomus žaidimas, tačiau programėlė dažnai neteikia naujų žaidimų, o viskas, ką galite žaisti, yra kasdienis žaidimas. SUSIBAUKS!!! Padaryk geriau! Pradėjai, baigk
Words Crush: Word Puzzle Game Ord yndw
Šis žaidimas mane nuolat išmuša ir neleidžia man žaisti
Puikus būdas praleisti laiką!
Negaliu išspręsti ankstesnių dienų kasdienių galvosūkių, nes rodo, kad tinklas nepasiekiamas, nors jis turi visą signalą
Words Crush: Word Puzzle Game Söz civ
Words Crush: Word Puzzle Game Perkataan dwaq
Nepaprastai smagu! Man patinka turėti tiek daug skirtingų žaidimų viename!
Duotų penketą, bet aptikau keletą klaidingai parašytų žodžių.
Galvosūkiai yra įdomūs, bet per daug skelbimų. Kiekvienam galvosūkiui kartais reikia skelbimo ar dviejų
Aš ką tik žaidžiau keletą dienų ir man labai patiko žaidimas dėl žaidimų įvairovės. Atnaujinti Dabar esu 75 lygyje ir vis dar labai mėgaujuosi tuo!
Kol kas viskas gerai. Man patinka žaidimų įvairovė žaidime.
Daugiau lygių „netrukus“? Tai buvo prieš mėnesius. Be varginančio
Aprašymas: būdas negali judėti
Žaidimas buvo labai smagus! Reklamos nėra pernelyg erzinančios, o žaidimo eiga buvo sklandi! Aš įstrigo 66 lygyje! Aš matau visus atsakymus, bet tai neleis man pabrėžti žodžių! Prašome padėti!
Mėgstu šį žaidimą, jis sukelia labai priklausomybę, nors jis neleis man įvesti žodžių 436 lygyje
Kartais sunku, kas man patinka. Taip pat įvertinkite, kad skelbimai yra trumpi. Keliauti į įvairias šalis yra šaunu.
Linksmas ir lengvai suprantamas
Gero laiko žudikas
Linksma, atsipalaidavusi ir nenuobodu!! Pabandyk tai
Šis žaidimas yra labai įdomus, nes tai nėra tik vieno tipo žodžių žaidimas. Yra keletas ir jie sumaišo.
Labai malonus ir sukeliantis priklausomybę. Man patinka tai, kad yra daugybė skirtingų žodžių žaidimų.
Puiki programa, o ne puikus funkcionalumas. Žodžių paieškos dalis sugenda ir pasirinktas žodis neužsiregistruoja, o jūs nuolat jį paryškinate, bet nesėkmingai. Galų gale, norėdami judėti toliau, sunaudosite visas savo monetas.
Protų žaidimuose nėra per daug skelbimų ir jie gali pasiekti kitą lygį nepirkdami monetų
Mėgsta įvairius galvosūkius. Kai kurie žodžiai parašyti neteisingai, t. y. nežinomas = nežinomas, auskarai = auskarai
Linksma priklausomybė. Reikia daugiau lygių.
Esu įstrigęs 653 lygyje, kol nebus gautas atnaujinimas. Tai labai įdomus ir priklausomybę sukeliantis žaidimas. Bet manau, kad jie turėjo pasiekti bent 2000 lygių. Laukti daugiau lygių nėra smagu!
Puikus zaidimas! Klaida 44 lygyje, Dramblio Kaulo Kranto vėliava, naudojama paveikslėlyje, klaidingai laikoma Airijos vėliava, nes žodis Airija yra atsakymas kryžiažodyje.
Man patinka, kad kiekvienas lygis yra skirtingo tipo galvosūkis...
Maloniai atsipalaiduoti; įdomu, bet ne per daug sudėtinga
Tai verčia susimąstyti. Tai nelengva. Patarimai nėra per daug naudingi.
Tai yra puikus žaidimas. Labai mažai skelbimų, tonų lygių ir tt Pabaigiau visus turimus lygius ir nusprendžiau palaukti naujų. Na... dabar yra tiek daug skelbimų, kad tai nejuokinga. Negaliu naudoti užuominos mygtuko, nes virš jo yra skelbimas (taip, atsikračiau skelbimo, vis tiek negaliu pasiekti užuominos mygtuko). Taigi dabar esu įstrigęs lygyje ir negaliu judėti į priekį. Tikrai apmaudu. Tikriausiai bus pašalinta.
Words Crush: Word Puzzle Game ቃል ijli
Words Crush: Word Puzzle Game Söz asxb
Gera žodžių dėlionių įvairovė. Kai kurie yra lengvi, kai kurie jums iššūkį. Tikėtis, kad kartais žodis yra britų anglų, o ne Amerikos anglų kalba. Beveik kiekvienoje galvosūkyje yra skelbimų, tačiau yra daug monetų, kurias galima laimėti užuominų, jei jų prireiks. Nereikia naudoti tikrų pinigų pirkiniams programoje. Taip pat, jei galvosūkyje rasite žodį, kuris nėra, gausite pranešimą, kad radote papildomą žodį. Be to, už neteisingą atsakymą nėra baudžiama.
Man patinka įvairūs žaidimai ir netgi galiu susidoroti su iš pažiūros nesibaigiančiomis reklamomis (kodėl nėra funkcijos „mokėti už skelbimų pašalinimą“?). Negaliu susidoroti su tuo, kad, nepaisant to, kad nustatymuose išjungiau garsus, KIEKVIENĄ KARTĄ, kai pasirodo reklama, mane skleidžia garsas, kuris nepaiso bet kokios garso knygos/podcast'o, kurio klausau. Laikas! Mane tai vis labiau erzina ir pašalinsiu, jei tai nebus sutvarkyta per kelias dienas! Jei surūšiuosite, žvaigždės padidės.
Tai buvo puikus žaidimas, geras žaidimų mišinys, bet artėdamas prie jo nusipirkau 20 eurų žvaigždžių, kad pamatyčiau, kad žaidimas baigėsi ir daugiau nėra. Bet aš negrąžinau savo pinigų ir ne taip, kaip pirmą kartą įdėjau pinigus. Taigi manau, kad man reikėtų grąžinti 20. Iš geros politikos.
Myliu! Man tai geras išsiblaškymas, bet jaučiu, kad mankštinuosi, ačiū!
Žaidimas labai lėtas. Animacija baisi. Tai gera idėja, prastai įgyvendinta.
Puikus žaidimas, gera grafika ir puiku, jei mokaisi rašyti.
Gerai
Bahasa Turki A1 Untuk Pemula! Pendidikan cyls
Nuostabus žaidimas!!! Labai smagu, verčia susimąstyti, sukelia priklausomybę! Laikas bėga žaidžiant tai.
Mėgstame iššūkį! Padarykite keletą naujų lygių !!!
Kažkaip nuobodu...💤💤 Kai kurių lygių atsakymai tiesiog kvaili!!!
Mėgaujuosi šiuo unikaliu ir kartu sudėtingu žaidimu. Dėl to aš naudoju savo smegenis, kad išspręsčiau kiekvieną galvosūkį. Mano vyras paprastai nežaidžia žaidimų, bet išreiškė susidomėjimą šiuo žaidimu.
Labai geri žaidimai. Vienintelė problema yra ta, kad yra per daug skelbimų.
Geras žaidimas, bet daug reklamų.
Sveiki. Šis žaidimas yra tiesiog per daug nuostabus. Niekada nenuobodu žaisti šį žaidimą. Bet erzina, kad negalima spustelėti patarimų, kai kalbama apie kryžiažodžius, nes skelbimai dengė apatinę dalį. Taigi jis užstringa ir atidėtas, kad būtų galima tęsti kitą etapą