Post by pernopadegu on Mar 6, 2022 10:16:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
Monetas labai sunku valdyti. Stenkitės tai padaryti lengvai arba lėtai
paprasta pramoga ir puikiai veikia mano pixel 3
Coin Rush! Arcade sfk
Viskas gerai, bet man sunku valdyti monetą, tai geras žaidimas
Šis žaidimas tikrai gali būti įdomus tik naudojant skelbimų blokatorių. Įkyrūs vaizdo įrašo skelbimai, kurių labai sunku atsisakyti kiekviename lygyje, taip pat nuolatinis reklamjuostės skelbimas.
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus, monetą labai lengva valdyti. Monetų skubėjimas Aš taip pat vertinu tave 5 žvaigždutėmis 😍🙂☺😎☺👍
Žaidimas yra malonus ir malonus žaisti, tačiau kiekvieną kartą, kai mirštate ir baigiate lygį, rodomi 30–20 sekundžių skelbimai. Kaip, kiekvieną kartą!
buvo mėgautis žaidimą iki 34 lygio, nes staiga žaidimas prasidėjo turėti žemą kadravimo ir labai vėlai reakcijas.
Šis žaidimas labai vėluoja. Man labai sunku kontroliuoti. Yra per daug priedų. Kai žaidimo turas baigiasi, jis automatiškai pereina į pridėjimą. Jei spustelėsite, kad praleistumėte pridėjimą, jis vis tiek pridės, o ne atlygį. Aš 100% NEREKOMENDUOJU šio žaidimo!!!
Žaidimas yra geras būdas daugybei skelbimų.
Tai nėra taip blogai, bet nėra tobula, nes pirmiausia labai sunku valdyti daugybę skelbimų ir 2 valdiklius 😕 bet tai kūrybiška.būtų geriau, jei galėtumėte atrakinti monetos apvalkalus ir pakeisti braukimo judesio jautrumą, nei būtų penkios žvaigždės
Coin Rush! Arcade ebva
Šis žaidimas puikiai praleistų laiką ir būtų gana smagus, tačiau daugiau laiko praleidžiate laukdami skelbimų nei žaisdami
tai labai įdomu ir smagu, nes turi pabandyti įveikti žaidimo kliūtis, gali kelis kartus mirti, bet tau pavyks tikiuosi;)
Šis žaidimas yra nuostabus, maniau, kad tai gerai, bet dabar aš jį tikrai pamilau, beveik nėra skelbimų, tai taip smagu, kai nukreipiate monetą nuo kliūčių, kad pasiektumėte lygį. Tikiuosi, kad mano apžvalga buvo naudinga žaidimo kūrėjui ir žaidėjams.
Aš taip nekenčiau. Atsisiunčiau, nes norėjau įrodyti, kad 12 lygis yra labai lengvas ir kad skelbimas buvo kvailas. Man visiškai nepatiko šis žaidimas ir didžioji žaidimo dalis yra tik sėkmė, nes kliūtys keičiasi kiekvieną kartą, kai einate, o reklamose buvo rodomas žaidimo būdas, kuris labai skiriasi nuo tikrojo žaidimo, pavyzdžiui, skelbimai, rodomi raudonomis monetomis, tiesiog sulėtino žemyn, o iš tikrųjų tai baigia jūsų bėgimą. Pašalinsiu šį žaidimą dėl šių problemų ir jis bus tiesiog nemalonus.
Šis žaidimas labai aplaidžiai sukomponuotas. Nuo monetų, neršiančių per tuštumą, iki kelio, tiesiog kartais neįsikraunant, žaidimas atrodo labai prastas. Atrodo, kad jie nebuvo pakankamai išbandę žaidimo, kad iš tikrųjų pastebėtų bet kurią iš šių problemų, o tai yra neįtikėtina. Tikiuosi, kad jie išspręs šias problemas ateityje, tačiau aš atsisakau toliau žaisti šį žaidimą.
Šis žaidimas yra puikus, bet pakilimus ir nuosmukius per sunku perkelti
Žaidimas iš tikrųjų yra geras, bet kai aš pasiekiau naują lygį, jis man rodo skelbimą ir kiekvienas skelbimas yra 30 sekundžių. Kaip kodėl, aš tiesiog noriu žaisti, o ne žiūrėti vaizdo įrašus😤
vienas geriausių žaidimų!!!! ir ne per sunku, bet ir ne per lengva!!! koks puikus žaidimas!! Manau, kad galėčiau tai žaisti visą naktį!/dieną!
Coin Rush! Аркаде cocr
YPATINGI LIETIMAS JAUTRIMAS YRA LABAI DIDELIS IR NEGALITE JO IŠJUNGTI...TODĖL NEATSISIUNČIUOKITE, JEI NEVEIKITE SU DIDELIU JAUTRUMU...
Tai gerai, bet aš turiu problemą
Tai neleidžia man pajudinti monetos, ji tiesiog juda pati
Žaidimo tipas, kurio visi nori...ne per lengvas...ne per sunkus...labai įtraukiantis..labai gražus žaidimas...visi turėtų jį išbandyti👍👍👍jei žaidžiu neprisijungęs, tada nėra jokių skelbimų... super žaidimas
Man tai patinka, bet labai sunku suvaldyti, todėl 3 žvaigždutės
per daug delsos valdyti monetą neįmanoma, kai pasukate į dešinę arba į kairę, ji vėluoja ir arba nukrenta nuo uolos, arba atsitrenkia į daiktus, kol moneta atsilieka Be to, monetos fonas taip pat atsilieka ir jį reikia taisyti
Šiame žaidime yra daug klaidų, moneta įstringa žemėje ir yra keletas situacijų, kurių neįmanoma įveikti. Priešingu atveju žaidimą smagu žaisti
Yra tiek daug skelbimų .........ką tik baigėte lygį....ir skelbimai..... Valdikliai siaubingi....tiek daug raudonų pranešimų...gerai, bet kai nukrenta moneta ....tiesiogine prasme turi pamatyti reklamą..... šlykštu 😤Iš savo draugų girdėjau, kad tai geras žaidimas.... bet tai pats blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau
Kai visi mirštate, tai yra visi būdai būti reklama valdikliuose yra siaubinga, o reklama visada tokia ilga, tai labai baisu, nesisiųskite šio žaidimo, jis bus švaistomas ir aišku, kad tai tik komercinė programa, kodėl aš Sakyk, nes tai labiau reklama, o ne žaidimas, kuriame tu mirsi, yra reklama, o tai tikrai nuobodu ir nuobodu, tada atrodo, kad tai tas pats, kas ir vėl, aš paėmiau jo ausį iš visų žvaigždžių, bet duosiu tau vieną žvaigždutę. nesupranti. 👎
v visigbs Aistiškių ń banketai h egzistuoja ģ akiduobėse h jei būtų Andų elnias stirna šern kiekvienas asmuo ir jų ilgiau nei bet kuri kita informacija buvo įkurta pirmoji bažnyčia pastatyta evangelikų reformatų tai xuxh ir kitų žmonių tai reiškia, kad
Coin Rush! Arcade ebva
Tikrai įdomus žaidimas, man patinka, kaip kai įeini į kitą lygį, pereini į banką, tai tikrai kūrybinga! Papildymų nėra daug, o tai dažniausiai yra problema! Tikrai vertinčiau 10/10.
per daug skelbimų, jei jūs paprašysite manęs pažiūrėti vaizdo įrašą, kad tęsčiau, o aš sakau ne, bet vis tiek gaunu skelbimą, tada kokia prasmė? daugiau laiko praleidau žiūrėdamas skelbimus nei žaisdamas žaidimą
Labai gražus žaidimas. Man patinka šis žaidimas. Tačiau kartais būnu įsitempęs žaisdamas šį žaidimą.skelbimų nėra per daug ir tai yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų
Coin Rush! Arcade ugpo
歌劇魅影 - 視覺小說, 冒險遊戲, 故事遊戲, 浪漫的故事, 隱藏故事遊戲,離線遊戲 冒險 snn
Puikus žaidimas 7 ar 8 ir daugiau. Šis žaidimas nėra „coi rush“, bet šis žaidimas turėtų būti vadinamas monetų ridenimu. Tačiau turiu vieną komentarą. Turėtumėte pridėti daugiau lygių. Šis žaidimas yra labai geras, galite jį atsisiųsti, jis geras 😘😘😊. Tai geriausias žaidimas visame visatoje tūkstančiai mėgsta už jus 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘.
Aš nekenčiu šio žaidimo, nes kai jis kaip nukrenta, jis mane užblokuoja, o tada net neleidžia man praeiti ir aš nenoriu, kad pirktum šį žaidimą, nes jis toks erzina, tai gali būti gerai, nes jame nėra daug skelbimų, bet aš vis dar nekenčiu, kad net nepatinka, kad tu žinai, kad tai toks žemas lygis ir taip sunku, kaip apie ką tu kalbi, kaip aš nežinau, kodėl jie įdėjo šį žaidimą, nes jis toks nuobodus ir vėlgi ne nori, kad nusipirktum šį žaidimą
Yra tiek daug reklamos, kad tai nėra verta. Tai tikrai paprastas žaidimas, bet grafika yra gana elementari ir manau, kad būčiau geriau praleisti savo laiką kitur.
Geras žaidimas, bet sunku Ištaisykite Šio žaidimo Perkelti perėjimas yra jautrūs arba protinga Aš myliu žaidimą
Man labai patinka šis žaidimas, bet tiek daug skelbimų ir aš to nekenčiu🙄🙄🙄
Šio žaidimo sunkumas nėra gerai koordinuotas. Per daug kliūčių kartais be atlygio. Geras išbandymas.
Šis žaidimas yra toks sunkus, kad negaliu peržengti 35 lygio, padarykite jį lengvesnį
žaidimas kvailas. jis nejudės ta kryptimi, kuria braukite, o tiesiog eina į kairę, jei braukiate dešinėn. jei galėčiau įvertinti 0 žvaigždučių, įvertinčiau. žaidimas šlykštus, neatsisiųskite jo, tai tik vietos švaistymas.
LABAI BLOGOS PROGRAMOS, DAUG TRŪGIMŲ, GEDIMŲ. MANAU NIEKAS TURI ATSISIŲSTI ŠIĄ PROGRAMĄ.
Šis žaidimas turi potencialo. Žaidimas buvo įdomus ir gana aukštos kokybės. Tačiau šio žaidimo problema yra skelbimai. Skelbimai ekrano apačioje yra gerai, aš nekreipiu į juos dėmesio, bet yra kiekvieno lygio pabaigoje. Po pirmojo lygio būtų rodomas skelbimas. Po antrojo lygio paleidžiama kita reklama. Dėl šios priežasties jį ištryniau. Taigi, jei klausotės muzikos ar net podcast'o, jis bus pristabdytas, kol praleisite skelbimą arba nesibaigs.
ši programėlė grįžta labai gera programėlė vaikams ir suaugusiems, kurie mėgsta iššūkius ir gali padėti suskaičiuoti kąsnelį, nes pabaigoje parodoma, kiek monetų gavote 😘😋😉😁😎Man labai patinka šis žaidimas
Tai puikus žaidimas. Šis žaidimas yra gana įtraukiantis, o valdikliai yra sklandūs ir reaguoja. Iškilus problemai kūrėjas greitai ją ištaisė labai efektyviai.
Puikus žaidimas, padedantis susikaupti