Post by pernopadegu on Mar 6, 2022 10:13:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Forager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Forager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo novčića ▞▞▞
▞▞▞ Forager 2022 version ▞▞▞
Ne radi. Pritisnite play i to vam neće dopustiti da odaberete za početak nove igre.
sjajna igra
Nevjerojatna luka, nevjerojatna igra. Ima podršku za kontroler. Cijelu sam noć bio ovisan i postignuće mi je govorilo da sam igrao 3 sata da bih otišao u krevet, lmao. Igrat ću se više u pauzi na poslu
Volio bih da mogu igrati. Ne bi mi dopustio da prođem pokraj zaslona "odaberite svoje spremanje". Izgledalo je zabavno.
Hvala vam na ovim divnim igrama. Toliko je stvari koje možete napraviti i izgraditi. Možete reći da ste malo razmišljali o puno kul stvari koje možete imati u ovoj igrici, lijepi veliki izbor. Također možete izgraditi vještine kako smatrate prikladnim dajući dodatnu vrijednost replayinga za izgradnju kako želite. Ima puno posla u igri rudarenja i borbe u izgradnji. Volim to.
Možete li, molim vas, riješiti problem s odabirom spremanja. Jednostavno ne mogu napraviti novo spremanje pa riješite problem. Također sam više puta pokušao napraviti novu pohranu dok nisam otkrio da je to samo gubitak novca.
Obožavam ovu igru, nastavite s dobrim radom i čujte neke prijedloge Poslužitelji za više igrača da se pridružite drugima Dodajte ljude kao prijatelje Ako smatrate da je prijedlog dobar, odgovorite natrag
Vrhunsko remek-djelo igre... vrijedno plaćenog novca. Molimo dodajte postavku kako bi droidi bili manji. ne vidim ništa..
Zaista uživam u ovoj sjajnoj igri. Vidim koliko je truda uloženo u to, a vrijeme koje igram pokazuje mi da se isplatilo da HumbleGames da ovom kreatoru igre priliku. hvala što ste ovu igru doveli u trgovinu aplikacija!
Fantastična igra koja se ne igra ni na jednoj drugoj platformi pa se ne može usporediti, ali je super zabavna i stvara ovisnost na mobitelu 👌 Nevjerojatna i na bateriju 😊
Sporo na početku, ali večera zabavna kasnije u igri
Bio sam u kasnijoj igri i onda sam se ponovno prijavio i moj račun je nestao nisam igrao igru 2 tjedna jer sam bio frustriran i onda sam ponovo počeo igrati 3 sata i račun je nestao više nikada neću igrati igru
Bilo bi zabavno igrati se sa svojim prijateljima ili na serveru i koristiti varalice
Kupio sam igru kada pokušam napraviti novo spremanje, ne dopušta mi da kliknem na znak plus na mobitelu kao da je nemoguće stvoriti svijet i igrati se
Ne mogu igrati igru
Samo beskonačno sinkroniziranje spremanja u oblaku...
Zabavna igra, ali bug na mjestu kopanja stvarno uništava stvari kasnije.
[⭐⭐ recenzija je BS, radi na PC-u s BlueStacksom. Samo ga moram postaviti] VOLIM SE! Najbolja Android igra koju sam igrao. Prelepo, zarazno, pametno, zabavno, nevjerojatno. Tako da vrijedi $.Probajte, nećete požaliti. Lako se pokupiti i na nekoliko minuta ako nemate puno vremena za igru odjednom. Kontrole su glatke. Čak se i ne osjeća kao luka. HVALA HopFrog!!!
Sjajno, ali morat ćete popraviti zgradu kako budete postavljali, npr. zidovi podovi zaglavi se i treba zauvijek da stane na svoje mjesto, ali 5 zvjezdica ako to popravite što je prije moguće, hvala
Ne mogu se zasititi ovih igrica. Pokupio sam ga prije tjedan dana i već imam 20 uloženih sati. Naišao sam na isti problem kao i drugi oko 10 sati. Igra bi se zaključala i srušila, ali u roku od tjedan dana od izlaska ovo je zakrpljeno i kao što sam rekao, prošlo je 10 sati. Jedina zamjerka koju imam je da kontrole trebaju malo uglačati, trebaju način da uklone statične stavke s trake prečaca i bolje prepoznavanje klikova. Kao što morate kliknuti stavke više puta puno da bi ih aktivirali.
molimo da postavite deponiju na alternativni način. kao što postavljate drvene mostove. automatsko ciljanje je jako loše i ne može pronaći ispravan blok.
Forager je tako dobra igra, bilo mi je jako zabavno igrati je, a ima puno stvari za napraviti tako da ćete je igrati neko vrijeme, općenito, nevjerojatno iskustvo i potpuno je vrijedna novca. (Napomena: puno zabavnije na konzoli)
Jedna od mojih omiljenih igara, ali možete li olakšati padanje fragova zvijezda jer imam igru neko vrijeme i imam 0 zvjezdica
Dao bih joj veću ocjenu zvjezdica, ali igrao sam samo 41 minutu i kada sam je zatvorio i ponovno otvorio igra mi uopće nije dopustila da igram, rekao je da je sinkronizirao oblak, osim da je prošlo 2 dana otkako je to pisalo
Potpuno nemoguć za igru u trenutnom stanju. Vaš karakter se pomiče za dva koraka, a zatim se upravljačka palica pokvari i morate ga resetirati samo da biste pomaknuli još dva koraka. Također vaš karakter automatski cilja stvari ovim redoslijedom. Vaše zgrade, resursi, zatim neprijatelji. Što znači da je izgradnja bilo čega gubljenje vremena jer ćete ga vi ili neprijatelji uništiti prije nego što budete imali priliku učiniti bilo što po tom pitanju. Čini se kao da ste jedva pokušali ovo prebaciti, a zatim rekli dovoljno dobro da naplatite AAA cijene.
Nemoguće za igru. Kada kliknete na u redu onda vas traži da odaberete datoteku za spremanje, nema datoteka samo gumb sa znakom plus, ali se ne može pritisnuti. Dakle, onda se ništa ne događa.
Zapeo sam nakon što sam platio 1000 novčića vili koja je stvorila škrinju točno na meni. Nisam imao ključeve pa se ne otvara i zauvijek sam zapeo.
Smash Hit Spillehall uzim
Dakle, igra je zapravo jako zabavna. Mogao sam ga igrati samo jednom nakon što sam ga kupio i stvarno sam uživao. Nakon nekoliko sati otišao sam, potpuno planirajući se vratiti i igrati igru kasnije. Međutim, svaki put kada odem otvoriti igru to me izbaci iz igre. Pola sekunde nakon što me učita na zaslon izbornika igra se samo zatvori. Svaki put, bez greške. Već sam pokušao obrisati i ponovno instalirati i ništa ne radi. Platio sam 8 dolara za ovo i ne mogu ni igrati sada.
Dobro, ali moglo bi mi dosaditi, igre mi lako dosade i mogao bih dobiti povrat novca prije nego što ne mogu požaliti. Možda ću ga kupiti i zadržati kada budem imao više pristupa novcu. Ali zabavna igra.Ova igra je prilično cool, ali čovječe, biljke i kamenje rastu jako brzo zbog čega malo zaostajem. Općenito je još uvijek zabavno.
Forager Äventyr xnlm
To je zabavna mala igra, ali mislim da ne vrijedi cijenu od 8 dolara.
Forager アドベンチャー wao
Kontrole su dosta loše. Ne možete postavljati odlagališta otpada ili ciljati određena područja lopatom. Prilično sam siguran da dev nije igrao ovu verziju inače bi znali da je gotovo nemoguće igrati normalno. Nadam se da ga nisu napustili.
Forager アドベンチャー wao
Sve dobro, ali je kontrola prilično teška.
Volim ovu igru. Dobio sam ga na XBOX 1. & bio je jako uzbuđen što ga vidi dostupan na mobilnom uređaju. Tako je dobro, mogu reći Puno razmišljanja & posao je ušao u to. JEDINI prijedlog koji imam za mobilnu verziju je kretanje igrača. Kreće se jako brzo & Smatram da je izazovno odvesti ga tamo gdje mi je potreban. Mislim da bi pomoglo kada bi se igrač preselio tamo gdje ja tapnem po zemlji. Ali ovo bi mogao biti dio dizajna igre. Toplo preporučam ovu igru. Vrijedi novca.
Vrhunska igra na mobitelu. Preporučeno.
Stvarno mi se sviđa igra. Dobro je uravnotežen i nudi neke značajke. Jedina stvar, a ja to tražim, su kontrole pri gradnji. Pokušavam izgraditi ograđeni prostor za svoje životinje i uskoro uništiti svoj pametni telefon jer jednostavno ne radi. Molimo, poboljšajte kontrole za gradnju.
Skinuo sam igru i pokrenula se ok, ali kada sam ušao u glavni izbornik, nije mi dao da pokrenem spremanje. Zatim sam ponovo pokrenuo igru, ponovno je instalirao, ponovno pokrenuo telefon, ali i dalje nije radilo. Moj trenutni uređaj je Google Pixel 5. Promijenit ću ovu recenziju na temelju igranja ako se ovaj bug ispravi. S poštovanjem, Linkbobr
Forager アドベンチャー wao
Ovo je port A-grade, ako ste zbog cijene izdržali na drugim platformama svakako ga preporučujem ovdje. Očito dolazi s potencijalnim upozorenjima mobilnih kontrola (ciljanje je ponekad malo izbirljivo, a neke opcije prilagodbe bi bile zgodne), ali tijekom većine svog vremena igre bio sam prilično impresioniran kontrolama. Osnovna petlja igranja uklapa se točno u telefon i uživao sam u temeljitoj igri u rafalima veličine zalogaja i satima dugim sesijama.
Jedini razlog zbog kojeg ovoj igrici dajem 4 zvjezdice je taj što su kontrole na dodir loše
Čekao sam da ova igra dođe na mobitel i konačno je uspjela. Fantastična luka nevjerojatne igre.
Iskreno, volio bih znati mogu li dobiti suputnike u ovoj igri za prizivanje???
Mogu reći da je puno misli i pažnje uloženo u ovo i odmah je moja nova omiljena igra
Dajem 3 zvjezdice, ovdje je stvar 1. Ne postoji mogućnost objašnjenja za koji alat se koristi ili kako se koristi 2. Kada pokušam izgraditi zidni kamen ne mogu staviti ono što sam htio je radomly stavio drugu pločicu čak i nisam želio. 3. Stvarno je teško pronaći kožu ili bubu. Dakle, moj problem u 3 točke, ols je ovo popravio i dat ću ti 5 zvjezdica za to. Odlična igra, jedini problem koji trenutno imam je s ciljanjem, jer postoji mjesto na koje ne mogu ciljati s deponijom, to se može lako riješiti dodavanjem opcije stavljanja odlagališta u način izgradnje