Post by pernopadegu on Mar 6, 2022 10:10:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Дама ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Дама IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за генериране на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ Дама 2022 version ▞▞▞
AI не е добър играта ще иска равенства. Получих 7 кралски точки и те получиха 2, това не е равенство, ai трябва да отстъпи всъщност в този случай вместо да иска равенство, отне ми само 5 хода след тази молба за теглене, за да победя тях и аз имам само гимназия, тази игра е направена от нелюбители на дама, предполагам в този момент, хаха
Това е страхотна игра yiu може да убие времето с приятели и е лесна за разбиране и игра ....... страхотна графика добра игра
Забавно за игра и фактът, че можете да отмените ходове, ви кара да се чувствате като професионалист, когато в крайна сметка спечелите играта + това е безопасно за всички възрасти. Децата ми го обичат и научават нещо или две за стратегията и допускат някои победи за евентуална победа. хаха
Добра игра, но премахнете функцията, която ви кара да се движите, дори ако не искате да убиете опонента си. Трябва да се основава на избор Никога не трябваше да изтегля този лист
30-секундни видеореклами всеки път, когато има теглене и искате да продължите. Луд ли си? Веднага изтрих играта. Алчността е грозна.
Благословен пост е проблемът с тази страна на групата, но аз разработих голяма работа по този въпрос. храмът на членовете на групата за мен остана това е, че ми изпращаш евангелието на групата, а след това получавам полу-тичане на начин за формиране на типове, тогава той не е добра вечер, но мисля, че някои хора са готови сега ние не мога да чета, но е сладко и наподобява, че правиш сестро, стига да е свързано с групата, любезно ме остави да ям и тогава все още можеш да настигнеш групата
Хубава игра.. но очаквам короната да може да пътува на дълги разстояния, а не само кутия наведнъж. само предимство на връщането назад♧♧
Принуждава ме да правя скокове, които ме карат да губя повече, отколкото да печеля. Не мога да контролирам дали не искам да скоча. Ужасно е
някак готино, но много досадно, защото не можете да се върнете назад, за да спечелите опонента си, а също и когато получите корона, той не може да скочи две или повече крачки освен едно. гадно много
Току-що започнах да го играя, сега ми изглежда добре, само един бърз въпрос мога ли да играя това онлайн с приятелите си, ако не, вие предполагате да го направите като вчера
Всички нива са много лесни, моля, затруднете го, играех това, когато бях дете и щях да спечеля едно от 5, ако знаех, че ще загубя, щях да кихна и да го унищожа
Dam Papan uqr
Warcaby Planszowe plm
Обичам играта chekers, защото изглежда невероятно, ако изтеглите, ще я харесате пожелавам ви да се насладите на тази игра довиждане на всички.
Sweet Fruit Candy Mõistatusmängud idlo
Когато играя, играта буквално ме принуждава да скоча пулът, въпреки че ще загубя спокойствието на пуловете без значение какво! Това е гадно.
Просто ще дам на това 3 звезди, защото когато мога да изям противника, той не може да движи никакви стрели, така че просто ще дам тези 3 звезди, моля, поправете го.
Най-доброто приложение, използвано някога за оценка на мозъка ми. Харесвам това ниво на приложението, което завърших
Абсолютно ужасно. Твърде много добавки за игра на супер основна игра. Предпочитам да говоря с някой в психиатрична болница, след което да играя тази игра.
Това приложение е страхотно. Не мога да се конкретизирам в работата си просто да играя, докато батерията на телефона не се изтощи, което означава, че е страхотно като OMG. Какво да кажа.
Cheeckers е като най-запомнящото се приложение за игра.
Има задължителен скок. Или правите както казва компютърът, или не можете да се движите по начина, по който искате, освен ако не отмените текущия си ход. деинсталирах.
Играта е страхотна... Бах, бих искал да е мултиплейър
Искам да кажа, че технически прави всичко, което искате. Но с неговия лош дизайн, в крайна сметка това е много по-разочароващо от многото алтернативи
Компютърът е лош губещ, доста често ще плати равен, когато ще бъде победен!
Хубава игра, мисля, че ще бъде по-добре, ако играчът може да избере дали би искал автоматичния режим на игра или не
Дотук добре. Макар и все още на предварителен етап. Надявам се да видя всичко.
Това е голямо предложение, което искам да направя. Ами ако добавите онлайн играчи? Играйте онлайн с други играчи, ще бъде чудесно, гледах онлайн за игра на пулове, но.....😥,
Обичам тази игра. Трудно е да загубиш, когато играеш лесната игра. Сигурен съм, че ще им стане много трудно по-късно.
Няма да ми позволи. Двоен скок при игра на турски пулове и да, знам как да играя турски пулове smh
Ще бъде 5, ако компютърът не повтори същото движение в края. Винаги съм мислил, че ако повториш едно и също движение 5 пъти, губиш.
Това е добра игра, просто има нужда от няколко подобрения като този, който има най-много фигура в затворени движения е победител и не винаги компютърът
Глупав ли си, твоят препоръчан ход не е добър, защото не мога да блокирам врага
Играта е много нечестна, компютърът не ви позволява да се движите
Dam Papan uqr
Тази игра не е добра. тя ще ви даде грешни намеци, така че може да загубите и има своите команди, която просто спира по всяко време, като казва това, губите и играта приключва по всяко време.
Харесвам играта, но ЗАЩО, ПО БОГА, ПРОСТО ГО НАРИЧА ТЕМНЕ ОТ НИЩО (особено когато ПЕЧЕЛЯ)
В американско/английско правило двама поп и един поп изобщо не са наравно. Един с повече попове трябва да спечели, това се решава от всички по-големи играчи. В този случай е погрешно и измама да се принудително тегли в този сценарий. Моля, премахнете прилагането на теглене, това е измама.
Лесна игра, единственият проблем е, че когато достигнете майсторско ниво, все едно не иска да спечелите .. продължава да се движи в същата точка
Това е най-добрата игра някога, не става дума само за правене на ходове, а за стратегия и има добро разнообразие от пулове от различни страни и разбира се правилата са различни и това е, което я прави по-интересна, защото ви се дават различни ситуации . Усвоих турските пулове, бразилските бяха тези, които In познава, турските са различни от всичко, което съм виждал досега. Нова функция ще бъде опцията да играете онлайн с някои приятели.
Тази игра е невероятна, въпреки че бих искал да не се противопоставяме само на ботове, моля, добавете човек срещу човек вместо това за двете срещу хора, защото ботовете знаят всичко и те обикновено винаги печелят, това е лош процент за това, че хората се ядосват, моля, запомнете, че хората се ядосват.